O nama

O nama

PRO-PING d.o.o.

Tvrtka Pro-Ping osnovana je 2010. godine i jedna je od brzo rastućih komunikacijskih tvrtki na hrvatskom tržištu za prodaju, savjetovanje i izgradnju visokokvalitetnih komunikacijskih rješenja. Svojim klijentima nudimo najkvalitetniji savjet u definiranju potreba i prioriteta unutar njihovog poduzeća u okviru razvoja širokopojasnih usluga koje će im smanjiti financijske izdatke a istovremeno povećati poslovne mogućnosti. Pro-PING vam može ponuditi cjelovita komunikacijska rješenja po principu ‘ključ u ruke’.

Osnovne djelatnosti tvrtke su:
  • Usluge savjetovanja i projektiranja mreža
  • Nabava, izgradnja i održavanje mreže
  • Bežična, optička i bakrena infrastuktura
  • Zastupnici MikroTik sustava i opreme
  • WebShop prodaja opreme
  • Mali, srednji i veliki korisnici

Pružatelj internetskih usluga

Početkom 2011. godine Pro-PING postaje pružatelj internetskih usluga (Internet Service Provider), sa najpovoljnijom širokopojasnom Internet vezom za poslovne i privatne korisnike, baziranog na vlastitoj bežičnoj i optičkoj mrežnoj infrastrukturi.

Strategijom poslovanja usmjerenom na potrebe svih korisnika, pa i onih u ruralnim područjima, te pružanjem visoko kvalitetnih usluga, u mogućnosti smo ponuditi uslugu kvalitetne, brze i stabilne Internet veze. Cijenom smo jedan od najpovoljnijih pružatelja Internet usluga u RH i svim svojim korisnicima nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete.

Cilj nam je postati jedan od neovisnih i modernih broadband telekoma u Hrvatskoj, sa najvećom pokrivenošću ruralnih sredina, koji preko svoje vlastite mrežne infrastrukture nudi povoljne, jednostavne i pouzdane usluge.

Jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti društva PRO-PING d.o.o.


Projektom je obuhvaćena izrada nove web stranice koje će biti centralno mjesto za korisnike usluga, koja će omogućiti brže i lakše snalaženje stranicom o svim potrebnim informacijama o društvu te koja će se omogućiti jednostavno dolaženje do potrebnim podataka odnosno provjere dostupnosti usluga, ugovaranja kao i pristup korisničkim stranicama radi lakšeg praćenja aktivnosti vezanih za statuse, promete i stanja po računima.

Ciljevi i očekivani rezultati provedbom ovog projekta doprinijeti će jačanju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti društva PRO-PING d.o.o. kroz unaprijeđeno web rješenje u svrhu poboljšanja prisutnosti na tržištu te vidljivost usluga društva.

Ukupna vrijednost projekta je 156.250,00kn, od čega se 100.000,00kn financira iz Europskog fonda.
Razdoblje provedbe projekta je od 4.3.2019. do 4.3.2020. godine.

Kontakt osoba je Danijel Begović. Za više informacija pošaljite upit na info@pro-ping.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
www.strukturnifondovi.hr
OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ulaganje u jačanje konkurentnosti tvrtke PRO-PING d.o.o.

PRO-PING d.o.o. trenutno provodi projekt pod nazivom «Ulaganje u jačanje konkurentnosti tvrtke Pro-ping d.o.o.» kojem je cilj ulaganje u kapacitete postojeće poslovne jedinice i unaprjeđenje usluge izgradnje širokopojasne infrastrukture. Doprinos projekta u ostvarenju ovog cilja je u nadgradnji servera s popratnom opremom i softwareom čime će se povećati radni kapaciteti poduzeća. Konkretno, kroz projekt PRO-PING d.o.o. je nabavio i stavio u funkciju 3 servera s backupom, IDS/IPS/Firewall i cloud core router za povećanje konkurentnosti i ponude na tržištu za održavanje informatičkih mreža. Nabavljena je i dodatna oprema uz servere čime će se poboljšati slanje i primanje podataka. Kroz nabavu softverskih licenci omogućeno je proširenje kapaciteta tvrtke na tržištu usluga izgradnje širokopojasne infrastrukture.

Nabavljena oprema omogućit će kvalitetan rad i veću produktivnost postojećim i novozaposlenim djelatnicima. Kao izravna posljedica projekta planirano je zapošljavanje 4 nova djelatnika, što je postignuto već u toku projekta te povećanje prihoda od prodaje.

Ukupna vrijednost projekta je 478.693,24kn, od čega se 300.000,00kn financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija i Poziva na dostavu projektnih prijedloga E-impuls.
Za više informacija pošaljite upit na info@pro-ping.hr

www.strukturnifondovi.hr

Trenutno nema najavljenih radova.

Skip to content